› Начало › Транспорт до Боровец

Транспорт до Боровец

Как да стигнем в България?

С кола: Пристигането в България с кола е възможно през един от многото гранични пунктове. Националните свидетелства за управление са валидни на територията на страната. Застраховката за България е задължителна, като може да се уреди във вашата страна или да се закупи на границата. Главните пътища от границата до София са обозначени със знаци както на кирилица, така и на латиница.

С влак: България се намира на главните, междуконтинентални ЖП маршрути и има линии от повечето Европейски столици, включително Атина, Будапеща и Виена.

Със самолет:
България и София са част от международната въздушна мрежа и има директни полети от София до повечето столици в Европа.

Как да стигнем до Villa Park Боровец от София?

С автобус: Можете да вземете автобус от София, който тръгва на всеки 30 минути от Автогара “Юг” и след около 1 час пристига на Автогара “Самоков”. От Самоков можете да вземете микробус за Боровец, който тръгва на всеки 15 минути.

С автомобил: Пътят с автомобил от летище София до Боровец е 73 км. и отнема около 90 минути. Ще откриете, че за Боровец и околностите автомобилът е изключително полезен. Нашето предложение е да си вземете кола под наем от една от големите фирми за автомобили под наем на летището, като ви съветваме да направите резервация преди Вашето пристигане.

С кола маршрутът от София е: София – Горубляне – Панчарево – Самоков – Боровец. Ако пътувате от Пловдив маршрутът е: Пловдив - автомагистрала Тракия - Костенец - Радуил – Боровец.

Пътна карта София - Боровец и Пловдив - Боровец:

 

Времето